Eerste editie SMOOGs got Talent groot succes

Afgelopen zondag 27 maart was het dan eindelijk zover. De Stichting Muziekonderwijs Oost Gelre (SMOOG) kon na een lange periode van corona perikelen dan eindelijk de eerste editie van SMOOG’s got Talent organiseren in De Swite in Lichtenvoorde.  

De leerlingen van SMOOG hadden de afgelopen periode gebruikt om samen met medeleerlingen uit de hele gemeente Oost Gelre muziekstukken in te studeren. En op deze ochtend mochten ze dit dan eindelijk laten zien en horen aan het massaal opgekomen publiek. De Swite puilde werkelijk uit!

In hoog tempo wisselden de verschillende groepen elkaar af, te beginnen met een grote groep jonge slagwerkers onder leiding van slagwerkdocent John Sonderen. Het enthousiasme spatte er af en dit zorgde direct voor een goede sfeer en vrolijke gezichten bij alle aanwezigen. 

Na een uur volop afwisseling en muzikaliteit werd er afgesloten met een aantal herkenbare popnummers door een grote groep trompetleerlingen onder leiding van trompetdocent Bas Konings, samen met John Sonderen verantwoordelijk voor deze eerste editie van SMOOG’s got Talent’. 

Al met al een zeer geslaagde eerste editie, die zeker een vervolg gaat krijgen! 

Eerste editie SMOOGs got Talent groot succes