Esli Vogel – Docent saxofoon

Mijn naam is Esli Vogel en ik kom uit een muzikale familie. Dus het was niet vreemd dat ik al op jonge leeftijd op muziekles ging. Zo ben ik op mijn 7e begonnen op saxofoon.

Naast saxofoonlessen van Roel van den Berg aan de Muziekschool de Triangel in Eibergen, heb ik op deze muziekschool ook pianolessen gevolgd bij José de Bree. Aan het Saxion Conservatorium in Enschede heb ik daarna de vooropleiding Saxofoon gedaan bij Johan van der Linden.

Na afronden van de vooropleiding heb ik op het Artez Conservatorium in Arnhem en het Fontys Conservatorium in Tilburg saxofoon gestudeerd bij Ties Mellema. Hier heb ik mijn Bachelor of Music behaald.
Naast muziek maken en les geven dirigeer ik ook. De fijne kneepjes van het vak heb ik geleerd in de directielessen van Harrie Janssen en Fried Dobbelstein.

Momenteel ben ik als saxofoondocent werkzaam ik bij Stichting Fanfare Talenten Dinxperlo, Jubal Varsseveld en Euphonia Eibergen. Tevens dirigeer ik bij deze laatste vereniging de startersgroep en de muziekfabriek.
Als saxofonist kun je mij natuurlijk ook tegenkomen, zo speel ik in het Samoen Saxofoonkwartet en daarnaast nog in verschillende orkesten.

Esli Vogel – Docent saxofoon